Speelronde 6
Poule 2c Geplaats door: DrBibber = Geregistreerd [»]
Speelronde 6 - KNHB Hockey Forum
GEPLAATST OP: 05-10-2020
BEKEKEN: 1293x
Bemmel - Oedenrode:

Beuningen - Concordia:

Gemert - Scoop:

Rosmalen - Nuenen:

Uden - Heeze:

Venray - Apeliotes

  Reageren
Foto's:
Voor dit topic zijn er nog geen foto′s toegezonden!
Dat kan ... Simpel & Snel via +31627451764

Deel via:      
GokJe Wagen
  Reacties
10-10-2020
de ballenjongen
Anoniem
Eduard d.d dat is niet nodig hoor dit. Je hebt me heel goed begrepen.

09-10-2020
de ballenjongen
Anoniem
Eduard d.d dat is niet nodig hoor dit. Je hebt me heel goed begrepen.

07-10-2020
Eduard D.D.
Anoniem
De contouren van de krachtsverhoudingen in deze poule worden steeds duidelijker. In de hoop dat onze barmhartige overheid ons nog even door laat hockeyen, staat er weer een leuk programma voor ons klaar aanstaande zondag. Ook nog even een oproep aan de persoon die zichzelf de ballenjongen noemt: let een beetje op je taalgebruik, je stuk is niet te lezen.

Bemmel - Oedenrode: 3-2
De zwanenzang van Rooi duurt voort. Bemmel vecht zich op karakter voorbij de gevallen promotiekandidaat.

Beuningen - Concordia: 5-1
Routineoverwinning voor Beuningen. Concordia is toch ook wel een van de zwakkere broeders uit onze poule.

Gemert - Scoop: 2-3
Wedstrijden van Scoop staan garant voor spanning. Nog geen enkele keer was het verschil groter dan één goal, zowel in het voor- als nadeel voor Scoop. Vandaag valt het voor hen de goede kant op.

Rosmalen - Nuenen: 2-3
Na de riante overwinning op Rooi, komt Rosmalen van een koude kermis thuis uit Nijmegen. Wellicht hadden ze zich ook wat te snel rijk gerekend, gezien hun tot dusver makkelijke programma. Tegen de betere teams zullen ze het dit jaar toch moeten afleggen. Misschien dat ze volgend jaar, inmiddels dan twee jaar post-Kok, hogere ogen kunnen gooien.

Uden - Heeze: 3-1
Een lekker potje degradatiehockey. Enerzijds heeft het iets sympathieks dat Heeze zich zo stort op de derde helft, anderszijds is het toch ook wel behoorlijk sneu. Trek je als team dan terug, ga lekker reserve derde klasse spelen en naar de mokkels van Dames 1 kijken.

Venray - Apeliotes: 2-5
Venray teert op een paar goede spelers. Kunnen haast van iedereen winnen op een goede dag, maar ook van iedereen, behoudens Heeze, verliezen. Apeliotes houdt koers.

06-10-2020
Leo Pastei
Anoniem
Bemmel - Oedenrode: 2-3
Bij Oedenrode is eindelijk het lek, rechtsachter/half, boven en krijgt de tegenstander nauwelijks nog onbedoelde assists. Bemmel, op een goede dag, is een ploeg om rekening mee te houden. Vandaag is niet zon dag. Geholpen door een dus lager baltempo wint Rooi voor de eerste keer dit seizoen.

Beuningen - Concordia: 3-0
De promovendi komen in deze poule uit Gelderland. Beuningen doet dat door bijzonder weinig weg te geven. Concordia daarentegen krijgt te vaak geen grip op de lange bal vanaf blauwe kapitein.

Gemert - Scoop: 3-4
Beide ploegen volgen nog de cursus : Hoe krijg ik minder doelpunten tegen dan ik ooit kan maken? Bij de Limburgers zitten de iets snellere leerlingen.

Rosmalen - Nuenen: 1-1
Boeiende pot met prima niveau van beide kanten. Duel van de keepers. Nuenen is maar 1 keer effectief in de cirkel, tenzij de ploeg ondertussen de strafcorner echt op peil heeft. De betere kansen zijn voor Rosmalen, maar daar staat de nog betere sluitpost van Nuenen tegenover. Rosmalen net als in Nijmegen vorige week met hoofdpijn van het veld?

Uden - Heeze: 3-1
Fijne dag voor Uden. Eigenlijk een extra oefenwedstrijd tijdens de competitie, waar je ook nog punten voor krijgt. Behalve wat nieuw zelfvertrouwen, en de obligate 3 punten, haalt oranje te weinig uit deze zondagmiddag. Heeze heeft alle beschikbare plaatsen gereserveerd bij tapperij De Zwaan en doet geloven dat daar een avondklok geldt, waarvoor ze mentaal al ruim voor het eindsignaal terug reizen.

Venray - Apeliotes: 1-4
Voor studenten geldt meestal dat ze OOIT eens willen promoveren. Bij Apeliotes hebben er ten minste 11 van ooit , door corona verveeld, DIT SEIZOEN van gemaakt. De voor Venray negatieve uitwerking van corona is dus nog niet voorbij. De studs stelen meedogenloos de punten terug die Venray vorig seizoen in Nijmegen weghaalde.

05-10-2020
de ballenjongen
Anoniem
bemmel-oedenrode 1-1

allebei een ploeg wat denkt te kunnen winnen van elkaar, maar elkaar allebei teleurstellen met een mooie gelijkspel..

beuningen - concordia 3-1

beuningen heeft een verassende start gemaakt en is eerlijk waar prima aan het gaan op het lijstje. Concordia voelt de pijn wat Gimmert heeft nagelaten nog maar al te goed. tip: hockey met twee handen aan een stick.

Gemert - Scoop 3-1

Gemert wat het altijd weg geeft heeft een keer gedaan wat ze moesten doen, winnen. Ze weten nu hoe het voelt om een pot te winnen en dat zullen ze aanstaande zondag ook nog is gaan doen. eren doelpunt voor scoop in de laatste minuten.

Uden - Heeze

Allebei een ploeg wat mee doet aan degradatie, Maar dat maakt niet uit. Je kunt niet overal even goed in zijn. Uden pakt winst op eigen veld. Zelfs het machtigste wapen wat Heeze had, namelijk ingraven. Lukt niet meer. Toch lopen er wel pareltjes rond in Heeze, aan de vrouwelijke zijde.

venray- apliotes 1-7

.

05-10-2020
Dynamite
Anoniem
Bemmel - Oedenrode: 4-2
Oedenrode wil punten pakken. Bemmel laat dat niet toe en weet de volle 3 punten in Bemmel te houden.

Beuningen - Concordia: 4-0
Geen vuiltje aan de lucht voor Beuningen. Concordia gewoon niet goed genoeg maar doet hun best.

Gemert - Scoop: 1-1
Scoop gaat goed van start. Gemert kan het Scoop thuis toch moeilijk genoeg maken om een punt binnen te slepen.


Rosmalen - Nuenen: 3-3
Rosmalen beter maar Nuenen efficiënter. Rosmalen boos, Nuenen blij.

Uden - Heeze: 2-0
No words needed...

Venray - Apeliotes: 2-2
Dit wordt leuk. Venray back on track en gaat roet in het eten gooien bij Apeliotes. Apeliotes strijdend voor de 3 punten maar blijft steken op een gelijke stand.

05-10-2020
Maestro
Anoniem
Bemmel - Oedenrode: 3-2
Bemmel is een ploeg om rekening mee te houden. Hebben nog niet het lastigste programma gehad maar staan wel “gewoon” op 10 punten.

Beuningen - Concordia: 5-1
Concordia verliest thuis van Gemert, dan krijg je het uit bij Beuningen erg zwaar.

Gemert - Scoop: 2-2
Ook Gimmert weet nu wat winnen is. Ze zijn niet bij krachte om weer 3 punten te pakken maar slepen er wel een puntje uit.

Rosmalen - Nuenen: 3-2
Ik schat Rosmalen net iets hoger in.

Uden - Heeze: 4-1
Publiek heeft geluk dat ze niet welkom zijn want dit potje doet pijn aan de ogen.

Venray - Apeliotes: 2-4
Venray moet het van een paar spelers hebben. Apeliotes is als collectief een sterk team met een paar spelers die er nog eens bovenuit steken. Nemen de punten wel mee uit Venray.

Deel deze pagina via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email