Speelronde 13
Poule 2c Geplaats door: DrBibber = Geregistreerd [»]
Speelronde 13 - KNHB Hockey Forum
GEPLAATST OP: 09-03-2020
BEKEKEN: 2323x
Bemmel - Heeze:

Blerick- Apeliotes:

Concordia - Uden:

Gemert - Rosmalen:

Scoop - Oedenrode:

Venray - Nuenen:

  Reageren
Foto's:
Voor dit topic zijn er nog geen foto′s toegezonden!
Dat kan ... Simpel & Snel via +31627451764

Deel via:      
GokJe Wagen
  Reacties
02-06-2020
Hans Worst
Anoniem
Blerick, bedankt voor de potjes de afgelopen jaren. Succes met de overgang en transformatie naar Hockeyclub Delta.

Voor de overige teams, moeten we blij zijn met Doetinchem in onze poule? Wordt een leuk ritje voor de heren uit Sittard...

04-04-2020
Kusje
Anoniem
Het zou inderdaad volstrekt onlogisch zijn als de competitie nog herstart zou worden. Een eventueel toernooi vorm of dubbel weekenden ziet niemand op te wachten. En hoe zouden clubs dit willen gaan doen qua ruimte op velden etc.. Het is een droevige tijd en ook sneu voor hockeyclubs die leven van de inkomsten uit de kantine..

Mijn mening gaat uit naar het bevriezen van de competitie. En volgend jaar opnieuw te starten. Wat voor deze competitie ook volstrekt eerlijk zou zijn, aangezien er niet echt duidelijke kampioenen of degradaties zijn.

Wel jammer voor Blerick, die dan als team zijn laatste wedstrijd hebben gespeeld. Dat had de club vast anders willen inrichten.

Kusje

01-04-2020
Hans Worst
Anoniem
Het zou, in mijn ogen, volledig onlogisch zijn om dit seizoen nog te hockeyen. Dan ben je dalijk een toernooi vorm aan het spelen of dubbele weekenden aan het spelen (Zie bericht op hockeynl). Zit ik niet op te wachten in ieder geval. Gewoon net als de KNHB al het amateurhockey eruit gooien voor dit seizoen.

Ik zou de competitie bevriezen en geen promoties/degradaties laten plaatsvinden dit jaar. Zou, in mijn ogen, in deze competitie ook heel eerlijk zijn, aangezien er niemand uit springt in positieve of negatieve zin.

31-03-2020
Ab Osterhaus
Anoniem

15-03-2020
BennyBenassi
Anoniem

12-03-2020
corona
Anoniem
het lijkt wel of het corona virus ook invloed heeft op de hoeveelheid schrijvers op dit forum. het aantal is na de winter flink gedaald. Ook al wordt er zondag niet gespeeld ( op blerick-Apeliotes na) ga ik toch alle wedstrijden voorspellen

Bemmel-Heeze: 4-0
Bemmel gaat zich vestigen in de middenmoot van deze competitie. Prima ploeg wil zelf ook graag hockeyen en houdt er niet van om met de kont in de goal te hangen. Alleen al daarom vind ik dat Bemmel de Benidorm bastards jankend naar huis moeten sturen. Heeze heb ik nik positiefs over te melden stel bejaarden met een enkele puppy er tussen kunnen der geen klote van

Blerick- Apeliotes: 3-2
Apeliotes hangt met het hoofd in de wolken na de 11-1 winst op het gehandicapte concordia. De mannen in het geel voelen zich onverslaanbaar en denken met 2 vingers in hun neus te gaan promoveren. Blerick wil in zijn laatste paar thuiswedstrijden ooit nog even laten zien dat het zo zonde is dat ze dadelijk allemaal in venlo heren 3 spelen.

Concordia-uden: 6-6
Wat er vorige week is gebeurd ?? joost mag het weten 11-1 verliezen daar moet een reden voor zijn... enfin nu mogen ze tegen uden die kunnen er weinig van. aanvallend is uden nog niet zo dramatisch maar de 3 man achterin wegen samen bijna 400 kilo en hebben de sprintsnelheid van een schildpad. 6 goals voor beide ploegen omdat ze allebei niet kunnen verdedigen.

Gemert - Rosmalen: 1-5
makkelijke middag voor Rosmalen. Gemert is na heeze de slechtste ploeg in deze poule en gaan naar mijn mening ook degraderen.

Scoop-Oedenrode: 1-4
scoop moet weg uit de onderste regionen.. niet echt een lekker moment om Oedenrode tegen te komen. De mannen uit rooi gaan billenkoek geven aan de lichtblauwe welpjes.

Venray - Nuenen: 4-3
Belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Tegen een directe concurrent wil je zeker niet verliezen. Venray heeft dit seizoen laten zien niet bang te zijn voor de grote ploegen en weten thuis bijna alles te winnen. Nuenen heeft laten zien dat het heel wisselvallig is op het dramatische veld in Venray zal nuenen dan ook het onderspit delven

11-03-2020
Marcel
Anoniem
Bemmel - Heeze: 2-1
Als je uit bij Nuenen kunt winnen, kun je dat ook thuis tegen Heeze.

Blerick- Apeliotes: 1-5
Apeliotes een dikke overwinning tegen Concordia, Blerick schat ik iets lager in maar 11-1 is verrassend in deze competitie.

Concordia - Uden: 3-2
Concordia herpakt zich van de zepert van afgelopen zondag.

Gemert - Rosmalen: 2-2
Rosmalen heeft meer kwaliteit maar de oude rotten van Gemert maken het toch nog spannend.

Scoop - Oedenrode: 1-5
Rooi op stoom. De concurrenten laten om de beurt punten liggen maar Rooi blijft de puntjes pakken.

Venray - Nuenen: 3-1
Nuenen verrassend verloren afgelopen zondag. Gaan er alles aan doen om zich te herpakken maar helaas is Venray ook een taaie ploeg met een paar goede inviduen. Nuenen neemt voorlopig even afscheid van de bovenste plekken.

09-03-2020
Anomien
Anoniem
Bemmel - Heeze: 2-2

Blerick- Apeliotes: 1-5

Concordia - Uden: 3-1

Gemert - Rosmalen: 2-4

Scoop - Oedenrode: 1-3

Venray - Nuenen: 3-2

09-03-2020
Bolle Berend
Anoniem

09-03-2020
Snorro
Anoniem
Bemmel - Heeze: 3-1
Wat een competitie jongens. Bemmel wint van Nuenen, en overtuigend ook nog. Heeze is en blijft een drama. Leunt volledig op een stel uitgebluste veteranen met meneer Balkenstein voorop. Bemmel in een flow, gaan gewoon 6 punten uit 2 pakken

Blerick- Apeliotes: 2-5
Apeliotes heeft onze Roermondse vrienden even een klein petsje op het achterwerk gegeven en gaat nu doorpakken tegen de volgende Limburgse tegenstander. Blerick op eigen veld stugger dan buitenshuis, maar tegen de aanvalsdrang van de gasten zijn ze niet opgewassen.

Concordia - Uden: 3-2 (in kaarten 5-8)
Beide ploegen hebben geen zelfvertrouwen meer, allebei een gevoelige nederlaag te verduren gekregen. Dit is dan ook een wedstrijd met het nodige duw en trekwerk, die wordt gewonnen door de Limburgse heren.

Gemert - Rosmalen: 2-1
Gemert heeft vertrouwen getankt tegen Rooi. 1-0 verliezen is lang zo slecht nog niet. Rosmalen is te jong om echt een verschil te kunnen maken tegen de geslepen veteranen van Gimmert.

Scoop - Oedenrode: 2-6
Rooi gaat voor de titel en dan mag Sittard uit geen probleem zijn. Als Scoop aan gaat vallen snijden ze zichzelf gruwelijk in de vingers.

Venray - Nuenen: 3-2
Hele interessante wedstrijd. Druk staat er vol op bij Nuenen na het onverwachte verlies tegen Bemmel. Venray uit is dan geen lekkere wedstrijd om weer in het ritme te komen. Venray gaat er vol overtuiging in en pakt drie belangrijke punten. Rooi de lachende derde?

Deel deze pagina via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email